KePun tulevia tapahtumia keväälle ja kesälle

Tulevia KePun tapahtumia keväällä 2010

 

Yritysvierailu mainostoimisto Hasan & Partnersille maanantaina 24.5 klo 17:30

Kepun toukokuun kuukausitapahtuma huippumielenkiintoinen yritysvierailu mainostoimisto Hasan & Partnersille maanantaina 24.5 klo 17:30 (Paikka: Pursimiehenkatu 29-31b). Isäntinä meille toimivat Hasan &Partnersin toimitusjohtaja Torsti Tenhunen ja luova johtaja Eka Ruola sekä Jan-Erik Nyrövaara Hasan Developmentin puolelta, joten tätä tilaisuutta ei kannata missata! Ilmoittaudu tapahtumaan 19.5 mennessä täällä: http://www.keskuspuisto.org/fi/ilmoittaudu+tapahtumaan/.
Tervetuloa!

Keskuspuisto goes to PoriJazz!

KePun heinäkuun kuukausitapahtuma on torstaina 22.7.2010 Porin Kirjuruinluodolla järjestettävä picnic. Pääesiintyjänä Toto (mukana myös Tomasz Stanko Quintet, Bobby Hutcherson & Cedar Walton Quartet ja Melody Gardot). Liput 63€/Lippupalvelu. Jokainen hankkii itse lippunsa ja picnic toteutetaan nyyttäriperiatteella, siten, että jokainen tuo omat eväänsä, joita saa mielellään jakaa muun seurueen kanssa. Myös avecit ja muiden kamarien edustajat ovat lämpimästi tervetulleita.

Mikäli tarvitset koulumajoitusta, ilmoita siitä LOM Sinille osoitteeseen lom@keskuspuisto.org. KePulaisille on varattu oma luokka Kallelan koulusta, Festarialueen läheisyydestä. Yhden yön majoituksen hinta on noin 20 euroa/hlö. Hinta vahvistuu myöhemmin keväällä. Majoituksessa priorisoidaan kepulaisia ja heidän avecejaan, mikäli lisämajoitusta ei ole saatavissa.

 

Laidunkauden avaiset Kallessa torstaina 17.6

Merkitse jo perinteeksi muodostunut kesäkuun kuukausitapahtuma kalnteriisi. Tarkemmat tiedot tapahtumasta vahvistuvat pian.