KePun Täydenkuun Upeat Rapukestit pe 10.9

Keskuspuiston kamarin rapujuhlat järjestetään perjantai-iltana 10.9. eli siinä vaiheessa, kun valontäyteinen kesä alkaa muuntua tunnelmalliseksi alkusyksyn illaksi, intiaanikesän loppuhuipennukseksi. Rapujuhliin on ilmoittautunut mainio joukko sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia, joiden seurassa kesätunnelmainen ilta kohoaa täysin omiin sfääreihinsä! Onneksi hauskaan iltaan on muutamalle vielä tilaa: ilmoittauduthan mahdollisimman pian – kuitenkin 27.8. mennessä – osoitteeseen johanna.karatmaa@gmail.com! Kutsu on avec ja pukukoodi casual. Osallistumismaksua 50 € koskeva lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille. 

Rapujuhlat alkavat n. klo 18 ja kokoontuminen on Helsingin keskustan tuntumassa. Tarkka kokoontumispaikka ilmoitetaan myöhemmin osallistujille: perinteitä kunnioittaen juhlapaikka on vielä salaisuus 🙂 Rapujuhlat alkavat tervetuliaisjuomalla ja pikkupurtavalla. Alkuruokana creoli rapu surprese viinin tai lähdeveden kera, minkä jälkeen tarjoillaan huurteiset snapsit ja jokien herkulliset (pääosin ulkomaiset) saksiniekat. Jokirapujen ohessa tarjoillaan juustoa, leipää sekä sekä luomutilan raikkaista kasviksista salaattia. Rapumenun täydentää makoisat marjaherkut. Kokki tosin saattaa vielä luovuuden puuskassaan innostua tuunaamaan rapumenua, mutta em. herkuilla pääosin tullaan menemään. Allergikoille tai erikoisruokavalioisille tehdään omat herkut: ilmoittakaa siis Johannalle osoitteeseen johanna.karatmaa@gmail.com 27.8. mennessä! Mikäli helteisen kesän jälkeen on jäänyt äärimmäinen nestehukka, varmuuden varalta voi varata itselleen pientä juomarahaa, mutta todennäköisesti rapupöydän antimet riittävät ravitsemaan janoisimmankin juhlijan. Maukkaan ruokailun lomassa on luvassa viihteellistä ohjelmaa.

 

Rapsakkaiden rapujen höystämä maukas ja tunnelmallinen ilta ohjelmineen päättyy n. klo 23 – mutta vain väliaikaisesti, sillä ilta on vielä nuori. Luvassa on nimittäin De Luxe Exclusive -jatkot Helsingin kuumimmassa yökerhossa. Kaikkea ei tosin sovi vielä tässä vaiheessa paljastaa…