KePun hallituksen kokous 5.5

Hallitus kokoontui tällä kertaa 9-päisenä ja keskustelu oli mukavaa. Olihan juuri saatu vuosikokous hoidettua ja vuoden 2009 tilipäätös sitä myöten hyväksyttyä.

Jaakko veti kokouksen ja oli myös valmistunut kokoukseen hyvin – tarjoiluja myöten.

Tässäkin hallituksen kokouksessa oli kokouksen alkuun uusi mahdollinen koejäsen esittäytymässä. Käytäntö on ollut seuraava kun haluaa KePun jäseneksi: henkilö on yhteydessä IPP:hen (entisen vuoden puheenjohtajaan), kirjoittaa lyhyen koejäsenhakemuksen sekä tulee esittäytymään KePun hallitukselle. Tämän jälkeen hallitus tekee päätöksen otetaanko uusia koejäseniä. Koejäsenyys kestää joitain kuukausia ja sen jälkeen saa hyväksynnän jäseneksi. Uusia aktiivisia jäseniä halutaan aina, joten olethan yhteydessä Tony Ahlqvistiin jos jäsenyys kiinnostaa!

Lisäksi hallituksen kokouksessa keskusteltiin tulevista lapsiperheille suunnatuista tapahtumista kuten Lasten Festarit Töölönlahdella syyskuussa ja Leirien Leiristä. Leirien Leiri pidetään Kulttuurikeskus Sofian upeissa puitteissa ja ilmoittautuneita on jo mukavasti. Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla sivun vasemmassa laidassa olevaa linkkiä "Leirien Leiri".

Tässä katsausta siitä, mistä hallituksen kokouksessa puhutaan ja mitä asioita edistetään. Lisätietoa saat PRES Jaakko Kankaanpäältä puh. 040-564 6909.

KePun PRESsan eli puheenjohtajan nuija 

Kuva ja teksti: webmaster Anniina Ali-Laurila