Tulevaisuuden tekijöitä haetaan!

HallitusKymppikerhoon Keskuspuistossa olisi tarjolla seuraavia tehtäviä vuonna 2010:

IPP – Vastaa pressan sparrauksesta, jäsenhankinnasta ja palkinnoista.

Pres – pj vastaa kaikesta. Johtaa hallitusta ja edustaa Keskuspuistoa ulospäin.

DP – valmistautuu puheenjohtajuuteen 2011, yhteistyökumppanuuksista ja osaltaan kv-asioista

VP IND – Vastaa kamarilaisten henkilökohtaisesta kasvusta. Koulutustilaisuudet ja kouluttajakoulutukset hänen heiniään. Toimii tiiviissä yhteistyössä LOMin kanssa.

VP LOM – Vastaa kamarin tapahtumista. Kuukausitapahtumat, yritysvierailut ym. kuuluvat LOMin tehtäviin.

VP COM – Vastaa kamarin toteuttamista projekteista hallituksessa. Ohjeistaa, kannustaa ja valvoo projektipäälliköitä ja kannustaa kansallisten ja alueellisten projektien toteuttamiseen kamarissa.

TREAS – Vastaa kamarin taloudesta. Tehtävänä budjetin laatiminen, valvonta, laskutus ja rahaliikenteen hoito. Tukee talouden osalta projektipäälliköitä ja muita hallituksen toimijoita. Tilinpäätös valmistuu vuoden päätteksi Treasin johdolla.

Secy – Vastaa hallituksen toiminnan sujuvuudesta. Organisoi kokoukset, huolehtii pöytäkirjoista sekä huolehtii jäsentietokannasta online matrikkelissa.

LIO – Vastaa tiedotuksesta. Tarkoituksena aktivoida ja sitouttaa kamarilaisia osallistumaan tapahtumiin ja projekteihin. Vastaa tiiminsä kautta www-sivuista, e-tiedotteista ja jäsenlehdestä. Keskuspuisto-brandin rakentaminen ja ylläpitäminen on LIOn vastuulla.

Lisäksi tarjolla on hallituksen virkailijapestejä:

FEST – Vastaa kamarilaisten mukavasta olosta kamarissa. Juhlat mahdollistavat verkostoitumisen ja ystävyyden muodostumisen epävirallisissa merkeissä. Must-juttuja ovat Wappu-matinea, Rapujuhlat ja Vuosijuhla. Muutakin voi keksiä.

IND – Vastaa kamarin kansainvälisistä asioista. Näitä ovat kansainvälisiin JCI:n kokouksiin osallistuminen (ensi vuonna Århusissa ja Osakassa), twinning-toiminta ja muut kv-aktiviteetit.

Web-master – Vastaa LIOn tiimissä kamarin www-sivuista ja hallituksen käytössä olevista it-järjestelmistä.

Oletko sinä jo päättänyt mitä teet ensi vuonna? Jos haluut saada, on pakko antaa.

Tiistaina 27.10. Keskuspuiston Vaalikokouksessa valitaan ensi vuoden tekijät. Ilmoita pikaisesti Tonylle tai Jaakolle mitä aiot tehdä ensi vuoden hallituksessa.

Tony: 050 538 13 70, email: tony.ahlqvist(at)finnexpo.fi
Jaakko: 040 564 6909, email: jaakko.kankaanpaa(at)ambientia.fi