Nuorkauppakamari hakee pääsihteeriä

Nuorkauppakamari (JCI) on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Katto-organisaatioon kuuluu 85 paikallista nuorkauppakamaria ja muodostamme Suomessa n. 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.


PÄÄSIHTEERI (SECRETARY GENERAL), NUORKAUPPAKAMARI (JCI)

Nykyisen Pääsihteerimme siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme nyt toimistollemme Helsinkiin

PÄÄSIHTEERIÄ (SECRETARY GENERAL)

vakituiseen työsuhteeseen.

Pääsihteeri hankkii järjestölle aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita, edustaa Suomen Nuorkauppakamareita suhteessa järjestön sidosryhmiin sekä osallistuu nuorkauppakamaritoiminnan ulkoisen kuvan ja sidosryhmätoiminnan kehittämiseen. Hän vastaa toimistomme käytännön toiminnasta ja rutiineista sekä osallistuu yhdistyksen ja sen hallituksen kokouksiin.

Tarjoamme valittavalle henkilölle näköalapaikan nuorekkaassa johtaja- ja asiantuntijaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittymiseen ja kouluttautumiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääsihteerin palkkaus on osittain tuloksiin sidottu ja palkitseva, joten voit itse merkittävästi vaikuttaa omaan tulotasoosi.

Odotamme kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyvää yleissivistystä, erinomaisia ihmisuhdetaitoja, sujuvaa ilmaisua, myynti- ja markkinointihenkisyyttä, matkustusvalmiutta sekä riittävää kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi).

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Petri Ovaska 050-558 5674 tai sähköpostilla petri.ovaska@jci.fi

Lähetä kuvallinen hakemus ansioluetteloineen tunnuksella ”JCI/Pääsihteeri” 20.5.2009 mennessä osoitteeseen niklas.ohman@proselectum.fi

Tutustu Nuorkauppakamaritoimintaan www.jci.fi