Nousukiitoa, oopperaa ja stand upia

Pirteä JCI-lento lähti hurjan nousukiihdytyksen jälkeen suorastaan sukkulan tavoin valon nopeuteen! Viikonlopun aikana nähtiin mielettömiä yksilö- ja ryhmäsuorituksia Be Better -hengessä. Workshopeihin, puhekilpailuun, trade show’hun ja open forumin esityksiin oli panostettu huolella. Ja se näkyi ja kuului konferenssikansalle.

Viimeistään Kapteeni Michelen avatessa iltagaala mahtavalla oopperalaulullaan, koko juhlaväki vaihtoi JCI-lipun liehunnan siivittämänä vapaalle. PRES Tonyn stand up –komiikka todisti, että tämä lento oli parasta A-luokkaa! Aurinkoisilta hymyiltä ja naurulta ei voinut välttyä yön pimeimpinäkään tunteina, vaikka väsymys painoikin menokenkiä ajoittain.

Oli äärettömän liikuttavaa tuntea ja seurata, miten suuri joukko säkenöiviä ja positiivisia nuoria aikuisia tulevat yhteen ja luovat mieleenpainuvia kokemuksia yksissä tuumin. Uudet tuttavuudet, hauskat kokemukset ja JCI-hengestä viikonlopun Eteläkonferenssissa 2009 nauttiminen kantavat varmasti meitä jokaista arjessa eteenpäin!

 

Teksti: Noora Salohalme
Kuvat: Heikki Pelkkikangas