Menestystä Loveboatilla!

Keskuspuiston Nuorkauppakamari oli vahvasti edustettuna Kansallisessa vuosikokouksessa viikonloppuna LoveBoatilla.

Keskuspuiston 18 hengen delegaatio on pitänyt lippuamme korkealla ja päässyt nauttimaan menestyksestä. Keskuspuisto oli ehdottamassa TOYP -palkinnon saajaksi kirjailija Sofi Oksasta ja hän myös palkinnon sai. Onnittelut Sofille sekä palkintoprosessissa mukana olleille.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on palkinnut kirjailija Sofi Oksasen, professori Hannes Lohen ja rap-artisti Marko ”Signmark” Vuoriheimon vuoden nuorina menestyjinä. Yhdistyksen mukaan he ovat omalla alallaan ansioituneita ja innostavat muita omalla esimerkillään.

Valintakriteereissä kiinnitettiin huomiota mm. siihen, miten ehdokkaan saavutukset hyödyttävät yhteiskuntaa, kansakuntaa ja maailmaa ja miten ehdokkaan persoonallisuus ja toiminta innostavat muita.

”Sofi Oksanen on onnistunut tuomaan esille lukemattomia yhteiskunnan epäkohtia ja saamaan aikaan kantaa ottavilla teoksillaan ja kolumnikirjoituksillaan julkista keskustelua näistä vaikeistakin yhteiskuntaa koskevista aiheista”, palkinnon jakajat perustelivat.

Suomen voittajat osallistuvat nuorkauppakamarien kansainvälisen kattojärjestön (JCI) järjestämään The Outstanding Young Person of the World (TOYP) -kilpailuun, johon osallistuu eri maiden voittajia ympäri maailman.

Lue myös Taloussanomien uutinen: Tässä ovat Suomen menestyneimmät nuoret .