Joulupuu alkaa jälleen!

KePun joulupuu tarjoaa taas oppimista ja hyvää mieltä!

Mikäli olet tullut nuorkauppakamariin oppiaksesi uutta, Joulupuu 2009 on juuri Sinulle. Mikäli haluat panna yhteiskunnassa hyvän kiertämään, Joulupuu 2009 on myös juuri Sinulle.

Helsingissä on tuhansia lapsia ja nuoria, joille vanhempiensa taloudellisten ja
sosiaalisten vaikeuksien vuoksi ei joululahjoja ole juuri odotettavissa. Moni
parempiosainen haluaisi puolestaan auttaa edes jotenkin, etenkin joulun alla.
Joulupuu-projekti auttaa nämä tarpeet kohtaamaan.

Keskuspuiston Joulupuu pystytetään tänäkin vuonna kauppakeskus Forumiin ja useiden yritysten tiloihin. Joulupuulle ihmiset voivat tuoda lahjoja, jotka yhteistyökumppanimme Helsingin sosiaalivirasto toimittaa lopulta perille. Lahjojen saajat ja antajat kiittävät, nuorkauppakamari saa paljon myönteistä näkyvyyttä. Projektilaiset saavat hyvän mielen ja oppivat (entistä paremmin) luovimaan julkishallinnon ja yritysten välisessä maailmassa – saaden samalla paljon hyvää aikaan.

Tule mukaan!

Projektin aloituspalaveri
Aika: keskiviikko 23.9.2009 kello 17:00
Paikka: Suomen Messujen toimistossa (Messuaukio 1, Helsinki – eli Messukeskuksen pääsisäänkäynnin edessä teet 90 asteen käännöksen vasempaan).

Projektin osa-alueet jakautuvat ajallisestikin vaihtelevasti niin, että jokaiselle löytyy kiireittensä mukaan varmasti sopivia tehtäviä. Projekti ei myöskään veny – joululahjat jaetaan nimittäin tänä vuonna jo viimeistään 24. joulukuuta! Jos aloituspalaveriaika ei sovi, mutta muuten haluaisit olla mukana, soita tai lähetä sähköpostia.

Katso myös projektin kansalliset sivut sekä Keskuspuiston Joulupuu-osio .

Petri Pitkänen
Joulupuu 2009 -projektin projektipäällikkö
petri.pitkanen(at)iki.fi
040-5608189