Maajussit esiin – TOYF eli Vuoden Nuori Maaseutuyrittäjä 2008

Suomen nuorkauppakamarit ry:n Vuoden Nuori Maaseutuyrittäjä eli TOYF (The Outstanding Young Farmer) -palkinto-ohjelma on toteutettu valtakunnallisena vuodesta 1997 alkaen eli Vuoden Nuori Maaseutuyrittäjä valitaan tänä vuonna Suomessa kahdennentoista kerran.

Kilpailun tavoitteena on mm. herättää ihmisten mielenkiintoa maaseutua ja maaseutuyrittäjyyttä kohtaan. Perinteisen maaseutuyrittäjyyden lisäksi julkisuuteen halutaan tuoda menestyneitä toimintamalleja ja innovatiivisia ratkaisuja, joilla yrityksen elinvoimaisuutta on kehitetty. Tänä vuonna tarkastellaan erityisesti ilmaston muutosta vastaan ja ympäristön hyväksi luotua toimintaa.

Kilpailuaika on 1.5.- 30.9.2008. Ilmoittautumislomakkeen ja lisätietoa saa osoitteista www.jci.fi -> toiminta ja projektit -> julkiset kilpailut -> TOYF sekä www.farmit.net. Valtakunnallinen raati valitsee kymmenen alueraadin ehdokkaista voittajan, joka julkistetaan lokakuussa järjestettävässä palkitsemistilaisuudessa. Pääpalkintona on 1500 euron arvoinen matkalahjakortti ja lisäksi jaetaan 750 euron kunniamaininta menestyksellisesti tietotekniikkaa käyttäneelle yritykselle.

Osoittakaamme koko Suomelle, että nuoren polven maaseutuyrittäjyyttä löytyy myös Vitosen alueelta ja ehkä jopa Kehä III:n sisäpuolelta – tavoitteena alueellisen voittajamme menestyminen valtakunnallisessa pääkilpailussa!

Autan mielelläni hyvien ehdokkaiden etsimisessä ja kilpailuhakemuksen täyttämisessä, kuin myös muutoin annan lisätietoja.

TOYF-terveisin,

Minna Eskola

APP TOYF, alue 5

gsm 040 7200588

email: eskolmi(at)gmail.com