Legendaarinen jääkiekko-ottelu Hartwall-areenalla pe 7.11.2008

Perjantaina 7.11.2008 klo 19.00 pelataan Hartwall Areenalla ainutlaatuinen ystävyysottelu, jossa mittelevät kiekkolegendat Tikistä ja Kurrista Bengt-Åke Gustafssoniin, Helmut Balderikseen ja "Slava" Fetisoviin!

 

Tapahtumassa järjestetään myös lelukeräys, jossa lapset saavat itse tehdä hyväntekeväisyyttä lahjoittamalla heille tarpeettomia leluja edelleen niitä tarvitseville. Lelukeräysprojektin toteuttaa Lohjan Nuorkauppakamari ja siihen ovat tervetulleita kaikki vitosen jiiceet.

Ilmoittaudu mukaan keräysvahdiksi tai muuten projektiin: projektipäällikkö Pasi Hotti, pasi.hotti(at)officeplus.fi tai puh. 040 7533371.

 

Ystävyyshinnoitellut liput ovat mahdollistaneet tapahtuman yritysyhteistyökumppanit. Ja liikkeellä on muutenkin paljon hyväntekeväisyyttä: joukossamme on useita, jotka ovat ostaneet lippuja useamman lapsen ja perheen iloksi tekemällä henkilökohtaista hyväntekeväisyyttä. Esimerkiksi 50 eurolla mahdollistat kymmenen hengen osallistumisen tähän tapahtumaan!

 

Vaikka tapahtuma kuulostaakin enemmän Ystävänpäivältä kuin Isänpäivän alla pelattavalta kiekko-ottelulta, niin saa sitä isääkin ilahduttaa, vaikka useammassa sukupolvessa.

 

Tulkaa paikan päälle kokemaan tämä ystävyysottelu perheen ja ystävien tai vaikkapa bisneskumppaneiden kanssa!

Ja laittakaa viesti kulkemaan. Lippuja saa Lippupalvelusta tai tapahtumapäivänä ovelta.

 

Lisätietoa tapahtumasta: www.hartwall-areena.com ja www.lippupalvelu.fi

Katso kutsu täältä.