Kutsu twinning-matkalle Regensburgiin 4.-7.12.2008

Hei kaikki keskuspuistolaiset,

Kutsun kaikki mukaan twinning-matkalle Regensburgiin 4.-7.12.2008!

Ohjelmassa muun muassa vierailu BMW:n tehtaalla Regensburgissa, vierailu Müncheniin, tutustumista JCI Regensburgin jäseniin ja saksalaiseen nuorkauppatoimintaan. Saksalaiset joulumarkkinat ovat ihanan lämpöinen kokemus glögiviineineen.

Lähtö Regensburgiin olisi torstai-iltapäivällä/illalla ja palaisimme sunnuntaina päivällä/iltapäivällä. Tarkoituksemme on asua siellä kotimajoituksessa twinning-hengen mukaisesti, jotta saisimme pidettyä matkan kustannukset kurissa. Nämä paikat saattavat olla rajallisia, joten nämä paikat menevät ensin ilmoittautuneiden mukaan. Kun he tulevat vastavierailulle, toimimme vastaavasti isäntinä ja majoittajina heille.

Lennot maksavat tällä hetkellä noin 200€ – 250€ noille päivämäärille. Varataan matkat nyt hyvissä ajoin, ennen kuin hinnat lentävät taivaisiin…

Mikäli innostuit, ilmoitathan minulle pikaisesti/30.09 mennessä, niin saadaan lähtevän ryhmän koko kartoitetuksi. Aikainen ilmoittautuminen siksi, että mukaan lähtijöiden lukumäärästä riippuu moni muukin asia vierailuamme ajatellen: sen avulla pystymme kartoittamaan paremmin, kuinka monelle tarvitsemme lennot, kuljetuksen Munchenistä Regensburgiin ja takaisin, isäntäperhemajoituksen jne ja sitä kautta saamme paremmin meille järjestettyä asioita yhtenä ryhmänä eikä yksittäisinä varauksina eri matkan osille.

Lisätietoja Regensburgista: http://en.wikipedia.org/wiki/Regensburg 

Lisätietoja JCI Regensburgista: http://www.wj-regensburg.de/

Twinning-terveisin,

Taina Palhomaa

INT – Keskuspuiston Nuorkauppakamari

int@keskuspuisto.org

Puhelin: 044 0827944