Keskuspuistopäivä tarvitsee sinua!

Kiihkeiden järjestelyjen jälkeen kaikkien aikojen mahtavin Keskuspuistopäivä teemalla Lasten Festarit on täyttä totta jo vajaan kahden viikon päästä sunnuntaina 7.9. klo 10-15!!!

Esiintymässä Hesperian puistossa Oopperatalon vieressä on iki-ihana lasten suursuosikki Kengurumeininki, Los Piratos, Circus Helsinki ja vieläpä Poliisien orkesteri, jotka taatusti takaavat täydellisesti onnistuneen päivän. Emmekä unohtaneet pomppulinnaa ja sauvakävelyäkään kaiken muun hauskan ohella. Markkinointia tehdään Helsingin Uutisissa, Helsingin Sanomissa, Iskelmäradiossa, Voicella, Sävelradiossa ja paikallisissa kouluissa, joten odotettavissa on historiallisen suuri yleisöryntäys!!!

Nyt tarvitsemme kaikki kamarilaiset, avecit, kunniajäsenet, senaattorit ja kaverit mukaan huolehtimaan tapahtumapäivän järjestelyistä. Ilmoittaudu siis HETI mukaan lähettämällä sähköpostia Pirita Kauppilalle osoitteeseen piritak(at)hotmail.com, niin et jää paitsi tämän vuoden mahtavimmista tilaisuudesta kokea Suomen parasta kamaritoimintaa!!!

Terveisin vt. Harry ja koko projektiryhmä!

P.S. Katso Keskuspuistopäivän juliste täältä.