Jonna kansallisena TOYP-projektipäällikköehdokkaana

Heissan Upeat Keskuspuistolaiset,

 

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry on asettanut minut – toki pyynnöstä ja palavasta halustani – ehdolle Suomen Nuorkauppakamareiden (SNKK) kansalliseen virkaan TOYP (Nuoret Menestyjät) -päälliköksi. Virkaan valinnat tekee SNKK:n hallitus Lahden vaalikokouksen yhteydessä pe 24.10.2008.

Niille jotka eivät minua tunne tässä lyhyesti tietoa minusta:

– Tärkein ensin: perheeseeni kuuluvat ihanat lapseni Veeti 7 v. ja Venna 5 v. sekä rakas aviomieheni Ville.

– Yli 10-vuotiseen JC-historiaani mahtuu paljon projekteja, monia hallitusvirkoja, kamarin puheenjohtajuus, useita alueellisia projektipäällikkyyksia, kasapäin kokouksia ja tapahtumia, mukava läjä saatuja tunnustuksia ja ennen kaikkea upea määrä ihania JC-ystäviä.

– Töissä olen TeliaSonerassa sovellusten ylläpito- ja kehitysorganisaatiossa.

– Kehitän innolla asioita – tosin muistaen sen, että kaikkea ei todellakaan kannata aina laittaa uusiksi.

– Hyvänä pohjana ensi vuodelle toimii se, että olen toiminut tänä vuonna alue vitosella Nuoret Menestyjät -projektipäällikkönä ja olen ollut myös itse tekemässä hakemuksia aiemmin.

Toivon sydämestäni, että Keskuspuistoon löytyy myös aktiivinen ja innokas kamaripäällikkö Nuoret menestyjät -projektiin vuodelle 2009. Tarja Turkki hoiti tehtävää tänä vuonna ansiokkaasti: voittihan kamarimme hakemus Jussi Taipaleelle kansallisella tasolla kilpailun ja Tarja hakemuksen tekijänä sai palkinnoksi käyttöön Opel-auton sovituksi ajaksi. Kilpailun avulla on hakemusten tekijöillä mielenkiintoinen mahdollisuus päästä kurkistamaan aloille, joita ei entuudestaan tunne. 

Innostuitko/haluatko lisätietoja kamarin TOYP päällikkyydestä? Jos niin olethan yhteydessä DP Tonyyn, Tarjaan tai minuun ja saat lisätietoja.

Toivottavasti tapaamme Lahdessa isolla, isolla joukolla Keskuspuistolaisia!Siellähän virallistetaan myös Teean aluejohtajuus.

TOYP päällikköehdokkuus terveisin,

-Jonna-