Hyödynnä halpa dollari ja ryhdy JCI Foundationin Phil Pugsley –lahjoittajaksi!

Haluatko olla mukana kehittämässä ja tukemassa tulevaisuuden johtajia? Haluatko passin kansainvälisiin kokouksiin aktiivi-iän jälkeen? Halutko olla osa arvostettua Foundation-verkostoa? Ryhdy JCI Foundationin Phil Pugsley -lahjoittajaksi – anna lahja, joka merkitsee, vaikuttaa, kasvaa ja kehittää! Tähän päivään mennessä jo 2200 JCI:n jäsentä, ystävää ja yritystä yli 70 maasta ovat lahjoittaneet säätiölle tulevaisuuden JCI-toiminnan rakentamiseen. Lahjoittaminen palkitsee, sillä se näkyy ja tuntuu konkreettisesti.  

Phil Pugsley -lahjoittajana (US$ 1000 tai 5000) ja Foundationin jäsenenä saat itsellesi hyvän mielen, kunnian ja tulevaisuuden kv-kokouspassin lisäksi tyylikkään pinssin ja todistuksen. Lahjoittaminen avaa sinulle ovet myös Foundationin jäsenverkostoon joka tapaa mm. kv-kokousten yhteydessä. Uudet lahjoittajat pinssitetään juhlallisesti kansainvälisten kokousten yhteydessä.  

Hyödynnä halpa dollari ja huippuhieno mahdollisuus Eurooppa-kokouksessa Turussa!  

Lisätietoja JCI:n Foundationin toiminnasta, lahjoitusmuodoista sekä lahjoittamisesta antaa Teea Hurme (JCI Special Assistant for Sponsorship in Europe), p. 040 725 7477 / teea.hurme(at)vendiili.fi

Katso esite tästä.