Eteläkonferenssi 2009 valmistelut edistyvät

Maaliskuun 6.-8. päivä 2009 järjestetään yksi vuoden kohotapahtumista, Eteläkonffa, joka kokoaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan nuorkauppakamarilaiset koulutuspainotteiseen konferenssiin. Konffan järjestely on ollut jo hyvässä vauhdissa keväästä lähtien, mutta suurin osa haasteista on luonnollisesti vielä edessä. Luottamus on kuitenkin kova, sillä konffaa ovat pistämässä kasaan kamaritoiminnan kovat nimet ja ns. ydinryhmä on jo hyvin hitsautunut yhteen. Lisäksi kasassa on noin kahdenkymmenen järjestäjän joukko, jonka avulla saamme varmasti hyvän konffan aikaiseksi. Tapahtuman kickoff on muuten perjantaina syyskuun 12. päivän illalla. Varaa aika jo kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan tiimiin.

Tavoitteet seminaarin puhujien suhteen ovat jokseenkin kunnianhimoiset, ja puhujiksi ovatkin jo lupautuneet puolustusministeri Jyri Häkämies sekä europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen. Myös muita politiikan ja yritysmaailman huippunimiä on lähestytty.

Tällä hetkellä into järjestävässä toimikunnassa on kuitenkin kova, ja uskonkin projektipäällikkönä vahvasti hyvähenkiseen ja tasokkaaseen seminaariin josta Keskuspuiston kamari voi olla ylpeä.  

Lisätietoja: projektipäällikkö Michele Heikkilä, p. 040 511 5093, michele.heikkila(at)shlgroup.com