DP Tony oli mukana maailmanluokan JC-koulutuksessa

Huhtikuun lopussa minulle avautui hieno mahdollisuus päästä peruutuspaikalle Turun EC-organisaatiosta JCI COC-Akatemiaan Itävallan Alpeille. Koulutuksessa oli kolme muuta Turun EC-organisaatiosta ja maksimi samasta maasta osallistujia olikin neljä. Tietämättä tarkemmin mihin olin lähdössä, ajattelin pääseväni vielä kenties laskettelemaan ja hengailemaan kansainvälisten kamarilaisten seurassa.

Perille päästyämme, meidät jaettiin omiin mökkeihimme ja jokaisessa ryhmässä oli 10 osallistujaa. Minusta tehtiin joukkueen päällikkö ja sainkin melkoisen urakan kontolleni, johtaa eri kansallisuuksista muodostuvaa ryhmää, missä kielitaitokin saattoi vaihdella melkoisesti. Itse opin hyvin paljon johtajuustaidoistani ja vähemmän kansainvälisistä JCI-kokouksista. COC Academy on JCI:n pääkonttorin ja Itävallan nuorkauppakamarin yhteinen koulutus, missä valmennetaan konferenssi ja kongressijärjestäjiä.

 Vaikka maisemat Itävallan Alpeilla olivat upeita ja ilma keväinen, meni aika koulutuksissa ja ryhmätöitä tehdessä. Ulkoiluosuudetkin, joita oli mainostettu keskittyivät pääosin ryhmätyöhön. Niin, niihin rinteisiin en sitten koskaan päässyt, mutta sain varmasti paljon enemmän. Nuorkauppakamari tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja tarttumalla aktiivisesti haasteisiin, saa uskomattomia mahdollisuuksia kehittää itseään ja verkostoitua samanhenkisten kamarilaisten kanssa eri puolilta maailmaa. Aktiivisuus palkitaan!

DP Tony

Kuvassa Tonyn ryhmä, missä oli jäseniä Belgiasta, Saksasta, Filippiineiltä, Syyriasta, Libanonista, Tanskasta, Kataloniasta, Liettuasta ja Serbiasta

 

Kuvassa suomalaisia WP Grahamin kanssa.