WANTED HELSINGIN KAMARIEN YHTEISEEN PROJEKTIIN TEKIJÖITÄ!

  Wanted: Projektitiimiin väkeä. Jos haluat oppia kuinka palkintohakemus tehdään, tavata palkinnon saajan ja antajan (tod.näk Kaupungin johtaja Pajunen), olet tervetullut tiimiin. Periaatteessa jokaisesta kamarista tulee olla  nimetty projektin yhteyshenkilö/henkilöt, jos vapaaehtoisia ei ilmoittaudu tiimiin, saavat PRES kunnian toimia yhteyshenkilönä. Tervetuloa!!  Tämä on mukava, lyhyt ja kesäinen hyvän mielen projekti!

Taustatietoa:

Helsingin nuorkauppakamarit etsivät Vuoden Positiivisinta Helsinkiläistä Tuleeko mieleesi iloa, aurinkoa ja positiivista energiaa ympärilleen levittävä ihminen, tai vastoinkäymisistä huolimatta positiivisuutensa säilyttänyt Helsinkiläinen henkilö? Tällaista henkilöä etsivät nyt Helsingin nuorkauppakamarit. Vuoden Positiivisin Helsinkiläinen 2007 on ihminen, joka on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta sekä auttanut myös muita onnistumaan.

Vuoden Helsinkiläinen 2007 osallistuu myös Vuoden Positiivisin Suomalainen kilpailuun, jonka valinnalla on jo pitkät perinteet. Kansallisen voittajan valitsee tuomaristo ja voittaja julkistetaan 6.9. pidettävässä ”Myönteisyys menestystekijänä” -seminaarin yhteydessä Bio Rexissä Helsingissä.

Projektiin osallistuvat seuraavat kamarit:

Havis Amandan Nuorkauppakamari ry

Helsingin Nuorkauppakamari ry

Helsinki-Itäväylän Nuorkauppakamari ry

Keskuspuiston Nuorkauppakamari ry

Luoteis-Helsingin Nuorkauppakamari ry

Kamarien ja Positiivisin Helsinkiläinen projektin puolesta

Anuliina Hietamies/Havis Amanda  040-7395151

Annan mielelläni lisätietoa meilitse 19.7. asti / vain puhelimitse 20.7. alkaen.