Sinustako KEPUN TOYP– projektipäällikkö?

Sinustako KEPUN TOYP– projektipäällikkö?

TOYP lähestyy. Nyt SINULLLA on mahdollisuus hakea Keskuspuiston TOYP- projektipäälliköksi. TOYP- projektipäällikön tehtävänä on kartoittaa hyviä TOYP- ehdokkaita joko itsenäisesti tai kokoamalla esimerkiksi oma TOYP – tiimi. Oletko sinä olet etsimämme henkilö?

Hakemukset TOYP ehdokkaista on lähetettävä eteenpäin 14.2 mennessä. Ilmoittaudu TOYP vastaavaksi COM Leenalle: Leena.Kahkonen("at")kolumbus.fi tai 050 58 68 582. Lisätietoja TOYPista Leenalta tai osoitteesta http://www.jcfin.fi/uc/index.php?155. Mitä on TOYP? TOYP on maailmalla korkealuokkaiseksi arvostettu palkinto, joka jaetaan omalla alallaan menestyneille 18 – 40-vuotiaille henkilöille. TOYP tulee sanoista "the outstanding young person".

Palkinnon saaminen tuo palkitulle mainetta, kunniaa ja mahdollistaa hänen suomalaisten tekojensa ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla. TOYP on yksi Suomen Nuorkauppakamarit Ry:n (SNKK ry) mielenkiintoisista kärkiprojekteista. Suomessa vuonna 2007 palkinto jaetaan kolmelle tuomariston valitsemalle henkilölle sekä näiden ehdottajille TOYP -gaalassa SNKK:n vuosikokouksen yhteydessä 21.4.2007 Turussa.

Suomen voittajat lähtevät kilpailemaan kansainvälisesti TOYP of the World-kilpailuun, josta Suomi on jo useana vuonna kerännyt palkintoja -viimeisimpinä kaksi maailmanpalkintoa vuonna 2006.