Puheenjohtajan tervehdys.

Puheenjohtajan tervehdys: Kamari on palannut kesälomilta. Onnistunut Keskuspuistopäivä järjestettiin Heikin johdolla sunnuntaina ja japanilaiset JC- vieraat ovat juuri nyt Suomessa. Perinteiden mukaisesti tähän aikaan vuodesta vietetään Rapujuhla ja aletaan miettiä ensi vuoden hallituskuvioita.

Ensimmäinen DP- ehdokas ilmoittautuu kisaan Rapujuhlissa, toivottavasti saadaan pian muitakin DP-kisaan mukaan. Kamarin hallitus on paikka vaikuttaa kamarin toimintaan ja kehittää omaa osaamistaan.  Hallitustyöskentely vaatii ensisijaisesti aktiivisuutta ja innostusta kamaritoimintaan. Vaadittava kokemus karttuu hallitusvuoden aikana. Vaalikokous on lokakuun puolivälissä, mutta jo nyt kannattaa asia laittaa harkintaan. Ota yhteyttä minuun, kun haluat lisätietoja hallituskuvioista.

Vaalikokouksen lisäksi syksyn suurimmat tapahtumat ovat kansallinen Vaalikokous Porissa lokakuussa ja Maailmankokous Turkissa marraskuussa. Molemmat ovat takuuvarmasti elämyksiä. Varsinkin Turkin kokoukselta odotan paljon ja sinne onkin lähdössä suuri joukko suomalaisia. Jos lähdet Turkkiin, niin kannattaa ilmoittautua hyvin pian. Lisätietoja saat minulta ja osoitteessa http://www.jci.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=3. Turkkiin on myös valmiita all-inclusive -matkapaketteja tarjolla, suoralla charter-lennolla. Kansalliseen Vaalikokoukseen järjestämme taas yhteisen bussikuljetuksen.

Toivotan hauskaa syksyä ja nähdään kamaritapahtumissa!

Terveisin,

Niko