Miia Nuutila Vuoden Positiivisin Helsinkiläinen

Vuoden Positiivisin Helsinkiläinen 2007 projektin ensimmäinen vaihe saatiin päätökseen 4.8. katugallupissa jonka tuloksena Helsinkiläiset valitsivat näyttelijä Miia Nuutilan voittajaksi.

Ehdokas on omalla positiivisella energiallaan tuonut iloa ja valoa suomalaiseen arkeen. Hän on omalla käytöksellään näyttänyt kuinka ihmisläheinen ja positiivinen asenne saa paljon aikaan. Ylen ”Tahdon asia” TV-sarja nousi nopeasti suuren joukon tietoisuuteen ja suosikkisarjaksi. Monen on ollut helppo samaistua Miia Nuutilan esittämään Helenaan. Positiivinen, huumorintajuinen ja aseista riisuva olemus toimii esikuvana sekä nuoremmille että vanhemmille katsojille ja kuulijoille.  Muuntautumiskykyisenä hän antaa voimaa meille muille.

Projektin seuraava vaihe huipentuu palkintojen jakotilaisuuteen 16.8.2007 Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen luona.

Miia Nuutila jatkaa automaattisesti Vuoden positiivisin Suomalainen kilpailuun. Kansallisen voittajan valitsee tuomaristo ja voittaja julkistetaan 6.9. pidettävässä ”Myönteisyys menestystekijänä” -seminaarin yhteydessä –  Bio Rexissä Helsingissä.

Vuoden Positiivisin Helsinkiläinen 2007 -projekti toteutetaan yhteistyössä kaikkien Helsingin nuorkauppakamareiden kanssa.

Onnittelemme voittajaa!