JC SM-golf 4.8. Loimijoki Golfissa, Ypäjällä.

Mestaruudesta pelataan elokuun ensimmäisenä lauantaina ja järjestelyvastuussa on tänä vuonna  Auranmaan Nuorkauppakamari. Minulla on edellisen vuoden kansallisena puheenjohtajana ja samalla itse auranmaalaisena ilo toivottaa Teidät kaikki tervetuilleiksi mittelöimään JC -golfin herruudesta.

Täällä Auranmaalla on tehty kovasti töitä, jotta tapahtumasta muodostuisi kaikille pelaajille jännittävästä kisafiiliksestä huolimatta mukava ja rento päivä. Nuorkauppakamarilaiset osaavat yleensä sekä järjestäjän, että osallistujan roolissa, luoda ennakkoluulottoman tunnelman. Uskon, että tälläkin kertaa ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Suomenmestaruuskamppailu on peliä vaille valmis.

Kisajärjestäjän puolesta toivon, että muistatte ilmoittautua golfkisaan "ihmisten aikaan" , sillä varmistetaan järjestelyjen sujuvuus ja se sopii muutenkin reiluun ja jämäkkään nuorkauppakamarihenkeen, eikö vaan. Loimijoen rannoilla nähdään!

Terveisin,

NPP Timo Ketola &

Auranmaan Nuorkauppakamarin SM golf -toimikunta

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Sitovat ilmoittautumiset 26.7.2007 mennessä: jari.mantyla@raunio.fi tai puh. 044 744 0139. Ilmoitettavat tiedot: nimi, kamari, tarkka tasoitus, golfseura ja jäsennumero, kilpailusarja, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Hinta: 60 euroa / osallistuja (sis. green fee, keittolounas, eväspussi kierrokselle, sauna).

Pankkiyhteys:  Auran OP 501405-219608 / Auranmaan Nuorkauppakamari ry. Tilisiirto vahvistaa ilmoittautumisen.

Lisätietoa kilpailusta sekä oheisohjelmasta löytyy osoitteesta: www.jcauranmaa.com.