Deborah Swallow luennoi erikoisillassa

Deborah Swallow: "Cross Cultural Business Communication"

Keskuspuiston nuorkauppakamari ry/alue 5 ja Vendiili Oy tarjoavat mahdollisuuden päästä kuuntelemaan Deborah Swallowin luentoa
"Cross Cultural Business Communication" torstaina 6.9.2007 klo 17-19. Koulutus järjestetään HAAGA-HELIAn Pasilan toimipisteessä, osoitteessa Ratapihantie 13, tila 8202.

Deborah Swallow on yksi Euroopan johtavia kulttuurien välisen liiketoiminnan, muutosjohtamisen ja vuorovaikutuksen asiantuntijoita. 1999 hän sai Iso-Britannian korkeimman tunnustuksen kouluttajana – The UK National Training Awardin. Deborah on väitellyt tohtoriksi muutosjohtamisesta. Hän on tullut myös tunnetuksi kirjastaan Culture Shock: Finland! sekä suomalaisille kirjoittamastaan teoksesta Make more sales with better presentations. Hänen esiintymistaitonsa, osaamisensa, kokemuksensa ja todelliset esimerkit vievät kuulijan yritysmaailman ja oppimisen syövereihin.

Deborah esiintyy ensi viikolla myös Myynti & Markkinointi-tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa, jossa hänen seminaarinsa on loppuunmyyty.

Ilmoittautumiset Keskuspuiston Sirpa Väisäselle (sirpa.vaisanen@beltton.fi tai 0400 943243) keskiviikkoon 5.9. mennessä.

Koulutusterveisin, IPP Teea

PS. Voit myös laittaa kutsun eteenpäin sopivaksi katsomallesi henkilölle!