Vuosikokous 2006 Keskuspuistossa!

Juhan Tervehdys

Kamarillemme myönnettiin vuoden 2006 kansallisen vuosikokouksen järjestelyoikeudet. Kansallisen kokouksen järjestäminen on kamarille yksi upeimmista kuviteltavissa olevista kunniatehtävistä. Kunnian lisäksi se tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden olla rakentamassa verkostoa ympäröivään yhteiskuntaan ja yritysmaailmaan.

Vuosikokouksen 2006 järjestäminen tarkoittaa Keskuspuistolle ennennäkemättömän aktiivista loppuvuotta 2005 ja alkuvuotta 2006. Jotta hakemus saatettiin jättää, oli riittävän suuren tekijäkaartin olemassaolo varmistettava. Meitä projektiin sitoutuneita keskuspuistolaisia on jo laaja ja monitaitoinen joukko. Lisäksi on ollut ilo seurata, kuinka yhteistyöhalukkaita kamareita alueellamme on. Muutamat kamarit ovat jo aktiivisesti lähestyneet meitä ja tarjonneet apuansa kokouksen järjestämisessä. Tämän suuren projektin lähtösuoralla voimme kiitollisina ottaa vastaan nämä avuntarjoukset ja antaa arvon ystäviemme osaamiselle!

Kokouksen projektipäälliköksi valittiin hallituksen kokouksessa 18.4 Teea von Flittner. Teea toimii kamarissamme LOM:na vuonna 2005 ja muistetaan vuoden 2004 Joulupuu-projektin vetämisestä. Hänellä on kokemusta lukuisista projekteista työelämässä, vahva osaaminen markkinoinnin suunnittelussa ja mikä tärkeintä, hän on innostunut, sitoutunut ja ehdottoman energinen nainen tehtävään. Olen iloinen, että kamarimme järjestää kansallisen vuosikokouksen 2006 ja että olemme saaneet Teean vetämään projektia.

Juha Sinisalo
PRES 2005, Keskuspuiston Nkk

Teean tervehdys

Hiphuraa – Se, että saimme Vuosikokouksen järjestettäväksi, kertoo Keskuspuiston nuorkauppakamarin maineesta. Meitä ei pidetä vain luotettavana kokousjärjestäjänä vaan meidät tunnetaan kamarina, jonka tapa toimia on luoda enemmän, jotain omaa!

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme luoneet mielikuvaa vuosikokouksesta. Millainen on sitten Vuosikokous 2006? Millaista ”persoonaa” olemme rakentamassa? Vuosikokous 2006 on haastava ja kriittinenkin mutta äärimmäisen innostava. Hän on kansainvälinen verkostoituja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän syttyy uusista haasteista ja hän uskoo omiin vaikuttamis-mahdollisuuksiinsa ja onkin aktiivinen ympäristössään. Hän haluaa jakaa muille omaa osaamistaan ja luotaa aktiivisesti ympäristöään oppiakseen uutta. Hän haluaa menestyä ja nauttia elämästään!

Tällaista Vuosikokousta alamme nyt rakentaa toden teolla. Meillä on hippasen vajaa vuosi aikaa ideoida ja hersytellä mahdollisuuksia, innostua ja palata maan pinnalle, löytää ja sitouttaa yhteistyökumppanit, suunnitella ja toteuttaa koulutukset, luoda ja innostaa kamarilaiset ympäri Suomea mukaan kokemaan Vuosikokous 2006 sekä varmistaa että viikonlopusta nauttivat niin JC, avec, senaattori, lapset kuin kansainväliset vieraammekin.

Projekti käynnistyy nyt! Meidän kaikkien panosta – kokemuksia, tietoa, taitoa, suhteita ja ennen kaikkea intoa – tarvitaan. Vuosikokous tulee olemaan yhteistyömme summa. Projektista löytyy jokaiselle kepulaiselle oma palikka. Varmista osaltasi Vuosikokouksen onnistuminen.

Teea von Flittner
Vuosikokous 2006 projektipäällikkö, Keskuspuiston nkk