Koulutukset

Kouluttaudu, Koe ja Kehity

Suomen Nuorkauppakamarit ry ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat vuosittain upeita kouluttautumismahdollisuuksia ympäri Suomea.  Koulutuksia järjestetään niin aluetasolla, kansallisella tasolla, kuin kamaritasolla. Koulutustoiminnan tavoitteena on halu kehittää jäsenistöä ja johtajuutta lisäämällä osaamista erilaisin koulutuksin sekä kehitysmahdollisuuksin. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa loistavan mahdollisuuden itsensä kehittämiseen sekä mm. kouluttautua ja kehittyä johtajana tai kouluttajana.

pexels-photo-57851

KePU:n oma koulutustoiminta

Pyrimme teemoittamaan koulutusvuotemme ja vuonna 2017 KePun koulutusten teema on Itsensä Johtaminen niin työssä, uralla kuin arjessa.
Elämme jatkuvassa muutoksessa ja informaatiotulvassa. Jotta voimme johtaa arjessa itseämme tuloksellisesti, pääsemme tavoitteisiimme ja voimme hyvin, on hyvä tuntea itsensä – omat vahvuudet, itseluottamus, omat kehityskohteet, arvot ja motivaation lähteet. Itsensä jotaminen on itsensä tuntemista ja sen kehittämistä, tavoitteellisuutta sekä tavoitteisiin pääsemistä. Jotta voit johtaa tuloksellisesti muita, on kyettävä johtamaan ensin itseään.

Tule mukaan kouluttautumaan, kokemaan ja kehittymään!
Katso tästä tulevat koulutuksemme.

pexels-photo-398532

KePu:n Koulutustiimi

Haluatko osallistua ja olla osa Keskuspuiston nuorkauppakamarin koulutustiimiä? Tiimissä suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia koulutuksia ja mietitään kehittymismahdollisuuksia. Eli käytännössä toteutetaan projektimaisesti eri koulutuksia riippuen niiden tyypistä ja laadusta sekä kehitetään jäsenille suunnattua koulututoimintaa.
Tiimissä saamme enemmän aikaiseksi ja isompia asioita sekä nopeammin! Tiimissä voit kehittää myös omia taitojasi ja vastata pienestäkin osa-alueesta.

Tai kenties…

  • Haluatko itse toimia kouluttajana?
  • Haluatko kouluttautua kouluttajaksi?
  • Mistä aiheista itse haluaisit koulutuksia?
  • Onko sinulla muita ideoita tai kommentteja koulutuksiin liittyen?

Ota yhteyttä: ind@keskuspuisto.org, IND 2017 Minna Vuolanto GSM: 040 543 4145

pexels-photo-160058

Valmentajapankki starttaa syksyllä 2017 – tutustu valmentajapankkiin

Valmentajapankin valmennuksissa voit tutkia ja kehittää joko työelämään tai henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä merkityksellisiä asioita ja kysymyksiä. Motivaationasi voi olla esimerkiksi halu kasvaa ja kehittyä ammattilaisena/ uralla/ omana itsenäsi tai erilaisten haasteiden työstäminen tai syvemmän muutoksen tarve elämässäsi.

Voit valita itsellesi sopivan valmentajan riippuen tavoitteistasi ja aiheestasi. Valmennuksia tarjoavat kokeneet alan ammattilaiset ja laadukkaisiin valmennuksiin on mahdollista osallistua ja sitoutua 2-4 kertaa. Valmennukset ovat luottamuksellisia ja yksilövalmennuksia. Valmenettava sitoutuu maksamaan pienen summan valmennuksista.

Kysy lisää, ilmoittaudu jo mukaan: ind@keskuspuisto.org, Minna Vuolanto 040 543 4145

Tallenna

Tallenna