Joulupuu

JoulupuuJoulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Keskuspuiston Nuorkauppakamari auttaa paikalliskamareita keräyksen organisoinnissa. Pääkaupunkiseudulla Joulupuu-keräyksiä toteuttavat Keskuspuiston Nuorkauppakamarin lisäksi Helsinki-ItäväylänEspoon ja Vantaan Nuorkauppakamarit.

Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräyksen kautta pystyt antamaan lahjan lapselle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia.

Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräyksen kautta pystyt antamaan lahjan lapselle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toteuttama keräys järjestetään Helsingissä vuonna 2015 jo kolmattatoista kertaa. Keräyksen lahjat lahjoitetaan lastensuojelun alaisille helsinkiläislapsille.

Keskuspuiston nuorkauppakamari on toteuttanut keräyksen aina yhteistyössä Helsingin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Helsingin sosiaali-ja terveysvirasto varmistaa lahjojen jakelun niin kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin. Keräys toteutetaan Forumin kauppakeskuksen lisäksi lukuisten yritysten keräyspisteissä sekä yritysten joululahjalahjoituksina. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Lahjasi tuo joulumielen tuhansille helsinkiläislapsille.

Lisätietoja:

com@keskuspuisto.org

Joulupuu-keräys Helsingissä 2015

Joulupuu sivut on siirretty osoitteeseen www.joulupuu.org

Vuoden 2015 keräys alkaa joulukuussa. Yritykset, jotka haluavat osallistua keräykseen voivat ottaa jo nyt yhteyttä yhteistyökumppanivastaavaan tai projektipäällikköön.

Keräyksen pääpaikkana toimii Joulupuu-keräyspiste kauppakeskus Forumissa 10.-17.12.2015 arkisin klo 17-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Keräyspisteen ollessa suljettuna lahjoja voi myös viedä Forumin info-pisteelle mukaan keräykseen. Voitte siis toimittaa lahjoja Forumin info-pisteelle jo ennen kuin keräyspiste on pystyssä!