Joulupuu

JoulupuuJoulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia.
Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Keskuspuiston Nuorkauppakamari auttaa paikalliskamareita keräyksen organisoinnissa.

Pääkaupunkiseudulla Joulupuu-keräyksiä toteuttavat Keskuspuiston Nuorkauppakamarin lisäksi Metropolin ja Espoon Nuorkauppakamarit.

Helsingissä on noin 10 000 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräyksen kautta pystyt antamaan lahjan lapselle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia.

Helsingissä on noin 10 000 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräyksen kautta pystyt antamaan lahjan lapselle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toteuttama keräys järjestetään Helsingissä vuonna 2017 jo viidettätoista kertaa. Keräyksen lahjat lahjoitetaan lastensuojelun alaisille helsinkiläislapsille.

Keskuspuiston nuorkauppakamari on toteuttanut keräyksen aina yhteistyössä Helsingin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Helsingin sosiaali-ja terveysvirasto varmistaa lahjojen jakelun niin kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin.
Keräys toteutetaan Forumin kauppakeskuksen lisäksi lukuisten yritysten keräyspisteissä sekä yritysten joululahjalahjoituksina. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Lahjasi tuo joulumielen tuhansille helsinkiläislapsille.

Lisätietoja:

joulupuu.helsinki(at)gmail.com

Joulupuu-keräys Helsingissä 2017

Joulupuu sivut on siirretty osoitteeseen www.joulupuu.org

 

Tänä vuonna otamme lahjoja vastaan kauppakeskus Forumin keräyspisteessä 14.12. – 17.12.2017

Yritysten lahjoja otetaan vastaan 4.-14.12.2017

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments are closed.