Toiminta

lappeen ranta

Keskuspuiston Nuorkauppakamari tarjoaa monenlaista tekemistä. Kaikkea hyödyllisistä projekteista hauskanpitoon ja kouluttautumiseen, yhteistyötä ja hyväntekeväisyyttä unohtamatta. Jos uuden kokeminen ja itsensä haastaminen kiinnostaa, tervetuloa mukaan toimintaan!

Projektit

Tervetuloa mukaan Keskuspuiston projekteihin!

I Love Central Park! Projektit ovat kamaritoiminnan suola. Ne ovat paras tapa saada eniten irti kamarilaisuudesta niiden kautta syntyvien verkostojen, osaamisen karttumisen sekä onnistumisten ansiosta. Projektisalkkumme on monipuolinen ja jokainen varmasti löytää sieltä itseään kiinnostavan projektin. Kuinka isoksi oma rooli muodostuu projektissa, on oikeastaan kiinni omasta aktiivisuudesta. Tarjolla on sekä projektipäälliköiden että projektinjäsenten rooleja.

Kansainvälisyys

Keskuspuistolaiset Nykissä
Keskuspuistolaiset New Yorkissa

Kansainvälisyys on leimannut Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimintaa alusta saakka.  Kansainvälinen nuorkauppakamariorganisaatio tarjoaa hyvät mahdollisuudet kansainväliseen toimintaan. Keskuspuistosta on aina ollut runsas edustus niin Eurooppa- kuin maailman kokouksissakin. Lisäksi on järjestetty tutustumismatkoja muun muassa New Yorkiin ja Pietariin paikallisten kamarilaisten opastamina.

Tärkeä osa kansainvälistä toimintaa on twinning- toiminta, jonka näkyvin osa ovat vuosittaiset vierailut ja tutustuminen kamaritoimintaan eri maissa. Keskuspuisto on solminut multi-twinning-sopimuksen, jossa ovat mukana ainakin Kennemerland Hollannista ja Brugge Belgiasta. Vuosittain joku mukanaolevasta kamarista järjestää multi-twinning-tapaamisen omassa kotikaupungissaan elo-syyskuun vaihteessa.

Juhlat

Porvoon iltajuhla
Keskuspuiston Nuorkauppakamarin edustus Porvoon vuosijuhlassa

Juhlat ovat tärkeä osa nuorkauppakamaritoimintaa niin myös keskuspuistossa. Tärkeimmät vuosittaiset juhlat ovat Keskuspuiston syntymäpäivät 18.3, Vappupiknik, syksyiset rapujuhlat ja joulukuun vuosijuhla. Lisäksi vuoden mittaan järjestetään erilaisia vapaamuotoisia juhlatilaisuuksia aina vuodenajan ja aiheen mukaan. Eikä aina mitään erityistä aihettakaan tarvita…