KePun Joulupuu-projektin projektipalaveri

Aika
15.10.2009
17:00 - 19:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
KePun Joulupuu-projektin projektipalaveri

Aika: torstaina 15.10. kello 17:00 alkaen Paikka: Suomen Messujen toimistossa
(Messuaukio 1, Helsinki – eli Messukeskuksen pääsisäänkäynnin edessä teet 90 asteen käännöksen vasempaan)

Projektitiimiin mahtuu vielä mukaan, tervetuloa! Mikäli osallistut saman illan Start-koulutukseen, ja haluat silti olla mukana Joulupuussa, ota yhteyttä projektipäällikköön.

Joulupuu

Helsingissä on tuhansia lapsia ja nuoria, joille vanhempiensa taloudellisten ja sosiaalisten vaikeuksien vuoksi ei joululahjoja ole juuri odotettavissa. Moni parempiosainen haluaisi puolestaan auttaa edes jotenkin, etenkin joulun alla. Joulupuu-projekti auttaa nämä tarpeet kohtaamaan.

Keskuspuiston Joulupuu pystytetään tänäkin vuonna kauppakeskus Forumiin ja useiden yritysten tiloihin. Joulupuulle ihmiset voivat tuoda lahjoja, jotka yhteistyökumppanimme Helsingin sosiaalivirasto toimittaa lopulta perille. Lahjojen saajat ja antajat kiittävät, nuorkauppakamari saa paljon myönteistä näkyvyyttä. Projektilaiset saavat hyvän mielen ja oppivat (entistä paremmin) luovimaan julkishallinnon ja yritysten välisessä maailmassa – saaden samalla paljon hyvää aikaan.

Projektin osa-alueet jakautuvat ajallisestikin vaihtelevasti niin, että jokaiselle löytyy kiireittensä mukaan varmasti sopivia tehtäviä. Projekti ei myöskään veny – joululahjat jaetaan nimittäin tänä vuonna jo viimeistään 24. joulukuuta!

Petri Pitkänen
Joulupuu 2009 -projektin projektipäällikkö
petri.pitkanen(at)iki.fi
040-5608189