Kansallinen vuosikokous – Ainutlaatuinen maailma

Aika
15.04.2011 - 17.04.2011
18:00 - 12:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Kansallinen vuosikokous – Ainutlaatuinen maailma

Oletko jo ilmoittautunut mukaan Seinäjoella pidettävään kansalliseen kokoukseen? Nyt se kannattaa, mikäli haluat päästä osalliseksi muun muassa kokouksen mielenkiintoisesta koulutustarjonnasta.
Ainutlaatuisen maailman keskustelupaneelissa yritysjohtajat keskustelevat omista kokemuksistaan yrittäjänä ja johtajana. Luvassa on taatusti mielenkiintoista kuunneltavaa ja opittavaa. Pääpuhujana on etelänavan saavuttanut Timo Polari joka kertoo ainutlaatuisesta kokemuksestaan teemalla Päämääränä etelänapa ja ihmisyys. Ainutlaatuisen maailman keskustelupaneelissa yritysjohtajat keskustelevat omista kasvutarinoistaan Tapio Korjuksen johdolla. Aiheena paneelissa on miten yrittäjät pyrkivät toiminnassaan erinomaisuuteen, miten he ovat onnistuneet ja menestyneet yrittäjyydessä ja miten he arvostavat työtään ja yrittäjyyttä.

Lisäksi vaalilautakunta kouluttaa teemalla: Kaikki irti JC-urasta!

Mietityttääkö, mitä JC-toiminta voisi sinulle antaa? Hakisinko ihan oikeaa JC-virkaa? Tavoitteletko tähtiin? Haluatko koluta koko JC-uraputken? Olipa tavoitteesi vielä kaukainen ajatus takaraivossa tai selkeä tavoite ja haave, tule kuulemaan JC-toiminnan mahdollisuuksista kokeneiden jäsenten kertomana.

Johtajakoulutus – Johda myyntiä johtamalla myyjiä

Johda myyntiä johtamalla myyjiä on käytännönläheinen koulutus, jossa pureudutaan myynnin johtamistyön tärkeimpään osa-alueeseen, myyjien johtamiseen. Koulutuksessa käsitellään mm. miten myyjät saadaan sitoutumaan organisaation asettamiin myyntitavoitteisiin ja kuinka heitä henkilötasolla johdetaan saavuttamaan asetetut tavoitteet. Lisäksi koulutus antaa käytännön työkaluja siihen, miten myyjät saadaan noudattamaan yhteisiä toimintatapoja ja miten toimintatavoista poikkeamiset tulee käsitellä.

Lisätietoja osoitteesta www.ainutlaatuinen.fi