Fasilitoinnin rautaisannos -koulutus

Aika
08.02.2011
16:00 - 21:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Fasilitoinnin rautaisannos -koulutus

Tervetuloa Elevatorin vetämään fasilitoinnin rautaisannos -koulutukseen 8.2.2011!

Luvassa on tiivistetty rautaisannos fasilitointia: Saat käyttöösi Elevatorin työkalupakin; opit luomaan kokoukseen ilmapiirin, jossa ihmiset aktivoituvat ja uskaltavat osallistua. Opit lukuisia tehokkaita, konkreettisia ryhmätyökaluja, joilla teet palavereistasi tehokkaampia. Koulutus pidetään 8.2.2011 kello 16:45 – 21:00 Elevatorin tiloissa Hakaniemen kupeessa: Pitkänsillanranta 17, 00530 Helsinki. Mukaan mahtuu 15 nopeinta!

Ilmoittautumiset osoitteessa www.keskuspuisto.org/ilmo maanantaihin 31.1.2011 mennessä.

Tarkempaa tietoa tilaisuudesta ja sen järjestäjästä seuraavassa:

FASILITOINNIN RAUTAISANNOS -DEMO: Pidetäänkö sinunkin työpaikallasi palavereita, jotka eivät tunnu kovin tehokkailta? Haluaisitko saada ihmiset osallistumaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa? Haluaisitko oppia, mitä on fasilitointi?

Jos haluat, tämä demo on sinua varten.

TILAISUUDEN TAVOITTEET: Tässä tilaisuudessa opit
a. Fasilitoinnin perusteet,
b. Luomaan työpajaan / palaveriin / tilaisuuteen ilmapiirin, jossa ihmiset uskaltavat ja innostuvat osallistumaan,
c. Pari tehokasta työkalua, joilla saat kokouksista ja työpajoista osallistavampia ja tehokkaampia.

DEMON OHJELMA:
16.45 Mukavat kahvit –
17.00 Tilaisuuden aloitus, ohjelma ja tavoitteiden määrittely, Asiaa fasilitoinnin perusteista, Pari työkalua, Tärkeimpien oppien ja oivallusten kiteytys, Tilaisuuden arviointi – 21.00 Tilaisuus päättyy.

VALMENTAJA:
Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on Suomen paras fasilitaattori, joka kerta toisensa jälkeen saa osallistujajoukon osallistumaan, innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirko on karismaattinen monitaituri, joka sytyttää ihmisissä halun kehittyä ja kukoistaa. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi. Mirko on vetänyt jo yli tuhat unohtumatonta tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti. Ennen Elevatorin aikaansa Mirko on vaikuttanut muun muassa Tilastokeskuksella, Lemminkäisellä, televisiojuontajana ja kansainvälisen valmennusyrityksen johdossa. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen. Koulutukseltaan Mirko on organisaatiopsykologi. Mirko on Elevatorin johtava valmentaja.

OTTEITA DEMON VETÄJÄN, MIRKO HÄYRISEN FASILITOINTIVALMENNUKSISTA SAAMISTA PALAUTTEISTA:
"Paras kurssini, täysi kymppi. Innostit ryhmää toimimaan aktiivisesti ja kurssilta sai erittäin paljon eväitä omiin palavereihin ja työelämään. Käytännön esimerkit hyvät." "Minulle tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain konkreettisia työkaluja, joilla palavereita voi tehostaa yksinkertaisella tavalla. Usein puhutaan, että kokouksen onnistuminen on kiinni ihmisistä ja ryhmän dynamiikasta. Valmennuksen myötä tajusin, että onkin olemassa yksinkertaisia keinoja, joilla kuka hyvänsä voi parantaa palavereitaan. Tällaista osaamista on helppo viedä organisaatiossa eteenpäin, koska se on strukturoitua."
"Aivan ihana ja energinen tapaus. Jaksoi innostaa ja käytti monenlaisia oppimistapoja ja -menetelmiä."
"Aivan ihanan positiivinen ja innostunut valmentaja. Voi, kun itsekin jaksaisi olla työympäristössä noin energinen ja iloinen." "Yksi 30-vuotis urani parhaista koulutuksista!! Ammattitaitoinen, innostava vetäjä."

ELEVATOR: Elevator on fasilitointiin erikoistunut konsultointi- ja valmennusyritys, jonka tarkoitus on vetää ja opettaa muita vetämään hyviä kokouksia, työpajoja, valmennuksia ja muita tilaisuuksia. Tarkoituksemme on tarjota asiakkaillemme konkreettisia työkaluja ihmisten välisen vuorovaikutuksen tehostamiseen, ryhmien tietotaidon yhdistämiseen ja päätöksentekoon. Lisätietoa meistä ja tarjonnastamme löydät sivuiltamme www.elevator.fi