Bodylanguage-koulutus

Aika
16.02.2011
18:00 - 20:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Bodylanguage-koulutus

Ainutlaatuinen osallistumismahdollisuus Mr. Bodylanguage Niko Visurin kehonkielikoulutukseen!

Keskiviikkona 16.2. Helsingin nuorkauppakamarin senaattori Niko Visuri vetää legandan maineeseen päässeen Bodylanguage-koulutuksen Alueella A. Koulutus järjestetään yhteistyössä PwC:n kanssa. Paikkoja on rajoitettu määrä!!! Nuorkaupparilaisten lisäksi koulutukseen osallistuu PwC:läisiä.

Vauhdikas ja nauruhermoja kutkuttava kehonkieli -koulutus sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia. Koulutus antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita ja tulkita sanatonta viestintää sekä hyödyntää taitoja käytännössä. Koulutuksesta vastaava Niko Visuri on useiden vuosien aikana vetänyt sivutoimenaan yli 100 kehonkielikoulutusta erilaisissa tilaisuuksissa, niin yritysten johtajille ja myyntivastuullisille kuin erilaisissa vapaamuotoisissa tilaisuuksissa kuten pikkujouluissa.

Koulutus pidetään PwC Oy:llä, Itämerentori 2/ vastapäätä Ruoholahden metroasemaa, Atlas-koulutustila, sisäänkäynti ja koulutustilat Itämerentorin päänsisäänkäynnin yhteyssä.

Sitova ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 10.1.2011 alkaen, ennen tätä päivämäärää tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.Laita sähköpostia 9.2.2011 mennessä osoitteeseen paula.roima@saunalahti.fi. Huom. paikkoja on rajoitetusti, älä ilmoittaudu ellet varmasti pääse! Mukaan päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tilaisuudessa on ruoka- ja juomatarjoilu

Lisätietoja: Paula Roima (PwC/Helsingin nuorkauppakamari), gsm 050 3767 267, paula.roima@saunalahti.

Huom! Samaan koulutukseen mahdollisuus osallistua myös 5.3. Turnajaiset-aluekokouksessa Raaseporissa.