Alueelle A avoin petankki-turnaus

Aika
09.04.2011
16:00 - 22:00
Kalenteri
Kategoria Ei kategorioita
Alueelle A avoin petankki-turnaus

Helsingin Nuorkauppakamari järjestää alueelle A avoimen petanque-tapahtuman huhtikuun toisena viikonloppuna, lauantaina 9.4. klo 16.00-22.00 Pasilan vanhoilla veturitalleilla Helsingin Petanque-klubin tiloissa (kts. http://helsinkipetanque.fi/petankki/pasilan-halli-kartalla/). Turnauksella on pitkät perinteet rentona ja hauskana tapahtumana, ja sitä on aiemmin järjestänyt nyt jo toiminsa lopettanut Luoteis-Helsingin Nuorkauppakamari.
Kyseessä on koko perheen tapahtuma, jossa pelataan eri sarjoissa ja parhaat pelaajat palkitaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja paikan päällä annetaan opastus sääntöihin. Turnaus käydään 2-3 henkilön joukkueissa ja niin halutessaan voi joukkue miettiä sopivan pukukoodin liittyen joukkueen nimeen tms. 🙂

Osallistuminen maksaa 20 € per joukkue tai vaihtoehtoisesti 10 €/hlö, jos haluat muodostaa satunnaisjoukkueen paikan päällä.
Muista mainita seuraavat tiedot ilmoittautuessa:
– jäsenten nimet
– joukkueen nimi
– yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Ilmoittautumiset 7.4. mennessä Hanna Pasaselle (secy(at)jcihelsinki.fi).

Tapahtumassa on myynnissä pientä syötävää sekä juotavaa, joten mukaan kannattaa varata sopivasti käteistä nälkäisyyden/janoisuuden mukaan. Tervetuloa kisaamaan tai kannustamaan muita!