Jäsenyys

IMG_0857

Jäseneksi hyväksyminen

Uuden kamarilaisen ura alkaa koejäsenyydellä. Koejäsenyys tarjoaa mahdollisuuden tutustua Keskuspuiston nuorkauppakamarin toimintaan  ennen varsinaista jäsenyyttä. Jotta tutustuminen on tehokasta ja mielekästä, on sille määritelty tietyt tavoitteet. Näiden tavoitteiden tarkoituksena on antaa laaja kuva kamarista, jäsenistä ja toiminnasta. Osallistumistavoitteet ovat:

1. Start-koulutus

Start-koulutuksissa kokeneempi jäsen esittelee kamaritoimintaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Samalla on mahdollista tutustua muihin uusiin jäseniin ja vaihtaa ajatuksia. Muista tavoitteista poiketen tämän voi suorittaa myös jonkin muun kamarin tilaisuudessa.

2. Projekti

Kamarilla on jatkuvasti menossa erilaisia projekteja liittyen kansainvälisyyteen, yrittämiseen tai hyväntekeväisyyteen. Elokuiset rapujuhlat ovat olleet myös tyypillinen koejäsenvetoinen projekti.

3. Esittely kamarin uutiskirjeeseen

Uuden jäsenen tulisi esitellä itsensä kamarin sisäisessä uutiskirjeessa Central Park Expressissä. Tämä auttaa vanhempia jäseniä tutustumaan uusiin kamarilaisiin.

4. Kuukausitapahtumat

Keskuspuiston nuorkauppakamarin kuukausitapahtumat ovat perustoimintaa, joissa kouluttaudutaan ja tutustutaan uusiin ihmisiin ja pidetään hauskaa. Katso sopivia tapahtumia tapahtumakalenterista.

5. Alueelliset tai kansalliset kokoukset

jonna-ecmKoejäsenyysaikana tulee osallistua alueelliseen tai kansalliseen kokoukseen. Kumpiakin järjestetään keväisin ja syksyisin. Kamari hyvittää rekisteröintimaksun ensimmäisestä kokouksesta. Katso lisätietoja tapahtumakalenterista.

Kun nämä kriteerit on suoritettu yhdistys valitsee hallituksen esittämistä alle 40-vuotiaista koejäsenistä uusia jäseniä vuosikokouksessa (helmi-maaliskuu) ja Vaalikokouksessa (syys-lokakuu). Liittymisen yhteydessä uudelta jäseneltä peritään liittymismaksu, joka kattaa myös kuluvan vuoden jäsenmaksun. Vuoden 2017 liittymismaksu on 70€ ja jäsenmaksu 110€/vuosi. Seuraavan vuoden maksut vahvistetaan vuosikokouksessa helmikuun lopussa. Huomioithan, että Keskuspuiston NKK:n jäsen- ja liittymismaksun lasku lähetetään vain sähköisesti matrikkelissa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä hallituksen jäsenvastaavaan!

Tallenna