Mukaan toimintaan

Kaikilla on omat syynsä olla mukana nuorkauppakamarissa. Syitä on useita; halu kehittää business-verkostoa, luoda sosiaalista verkostoa, kouluttautua, tehdä jotain yhteiskunnallisesti merkittävää, löytää mahdollisuuksia kansainvälistymiseen tai päästä mukaan hauskoihin juhliin.

Moni toiselta paikkakunnalta muuttanut on myös löytänyt nuorkauppakamarista luonnollisen tavan tutustua ihmisiin pääkaupunkiseudulla.

Jonna lentää
Pääset paikkoihin joihin et yleensä pääse

Toiminnan perusta on yksittäinen nuorkauppakamari, joita Suomessa on noin 90. Suomen nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueorganisaatioon. Keskuspuiston kamari kuuluu alueeseen A . Suomalaisia nuorkauppakamarilaisia on liki 5 000. Maailmassa meitä on yli 200 000.

Synttärivieraita
Tutustu uusiin ihmisiin

Nuorkauppakamari on kansainvälinen kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Miten jäseneksi?

Future Chapter Iisalmessa
Kouluttaudu ja kehity!

Odotamme jäseniltämme tahtoa vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan. Haluat edistää yritystoimintaa ja tehdä Helsingistä houkuttelevamman paikan asua, elää, yrittää ja vierailla. Ehkäpä haluat kantaa yhteiskuntavastuuta yhteistyöyritystemme kanssa tai luoda kontakteja ympäri Eurooppaa.

Jäsenemme käyttävät aikaa kamaritoimintaan ja ymmärtävät verkostoitumiseen käytetyn ajan tulevan takaisin moninkertaisena tulevaisuudessa. Paras tapa tutustua toisiin ja verkostoitua on tulla mukaan eri tapahtumiin sekä toimia eri projekteissa. Samalla kannattaa varautua siihen, että saadakseen kamarista mahdollisimman paljon, joudut myös itse heittäytymään mukaan.

Mikäli olet aktiivinen alle 40-vuotias ja kiinnostunut kamaritoiminnan mahdollisuuksista, olet tervetullut tutustumaan Keskuspuiston toimintaan, myös ennen seuraavan hakuajan alkamista.

Tartu toimeen ja tule mukaan!

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin seuraava koejäsenhaku järjestetään kevät-talvella 2018.

Tarjoamme jäsenillemme:

  • Luottamusverkoston ja uusia ystäviä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan konkreettisesti
  • Itsensä kehittämistä mm. esiintyjänä, kouluttajana ja johtajana
  • Kansainvälisiä kokemuksia ja kontakteja
  • Yksilövalmennusta ja mentorointia
  • Iloista meininkiä ja kannustusta

Katso, miten tie varsinaiseksi jäseneksi etenee koejäsenyyden kautta. Lisätietoja koejäsenyydestä ja tutustumisesta antaa DP Hanna Muukka (dp@keskuspuisto.org).

Tallenna

Tallenna

Tallenna